Allt ska då Jävlas jämt.

Idag då så hade vi tänkt att ställa på våran bil from i morgon då när det är lagligt att köra med sommardäck igen.
Skulle ner å starta bilen för att kolla om bromsar å sånt är ok.
kommer ner till parkeringen, verkar inte ha nå batteri i fjärrlåset, går inte att öppna å i skuffen så får man inte ens nyckeln till hälften ens =(
så i morgon blir de till att försöka dränka skufflåset i varmvatten å 5-56 eller rent av montera bort grillen på bilen å starta bilen me kablar för attt se om det kan vara batteriet som spökar.
Hej å hå å vi som tänkte ta den till Dalarna i morgon om bromsarna vore ok vill säga.

Har vart ute på vift idag igen hela dagen först var ja till väsby med Dea först till Löwet, sen Rusta & sen sportbutiken ovanför hade ju fet utförsäljning =) de vart 2 tishor till mig 2 till crille en hoodie till mig å en dricksflaska allt för under 300:- som hittat.

Han precis komma hem då pratade ja me Malin å hon å Sandra undrade om ja ville gå med dom ner till centrum
så de vart en lunch på brödboden

Så tack för en trevlig dag alla! trots bilen he.

Prinsessan på nappen

nu var det ett tag sedan igen, dagarna verkligen springer iväg för en.
Idag har vart en ganska trevlig dag började med att åka till Mvc på återbesök, men fick inte det ja skulle dit för utan lär återkomma.
Men sen iaf ringde jag min käre vän Stefan som jobbar på mitt gamla sessongsjobb "Sigtunahem" vilket förövrigt var ett mycket bra jobb så jag gick dit för att fika å äta lunch med grabbarna som jobbar där. Så det var kul att se dem igen, hoppas dom tyckte det om mitt besök också!
Sen bar det av till centrum å köpte lite mat, blöjor mm. Ozzy mat hos vet blev det också & tonvis med godis till mina påskägg jag ska ge bort en massa Anthon-Berg å sånt gott ni vet.

Kom hem, vart som speedad å städade å lagade mat samtidigt som jag fick mycket possitiva besked från trygg-hansa om vårt ärende som ligger där på utredning, så jag ska posta deras papper i morgon sen ska jag ta tag i den där ordförande på lokalkontoret här å tala om för henne hur det ligger till - Stupid women.
Till och med hon på trygg-hansa sa att det var de dummaste hon någonsin hört när ja berättat vad M-L har sagt. ha.

Nu när ja skulle natta lilla Vira som redan somnat över axeln på Crille så förstod ja inte varför hon låg å skrek så länge förän ja skulle placera om henne i sängen igen å kände att hon hade lagt ena nappen under kudden vilket inte var några problem men tydligen så låg det en till napp i sängen å den rakt i ryggen på henne, så jag tog bort den å satt den andra nappen i munnen, vips 3 sekunder senare så sov lilla fröken.

Vi har även haft besök av Musse idag (Crilles moster) som kom hit å fikade lite å prata lite skit. hon den jäveln ska åka till abudabi i slutet av april - inte alls avis.

Nu har vi kollat ens väng på top gear. Gick inge desperate idag =( vem fan vill se Criminal minds likssom?
nuså blire godnatt med mina älsklingar som redan ligger till sängs.

why

Varför går det inte att kommentera på min blogg?! fuck it!

Låtar

Sitter å lyssnar igenom lite gammalt som e asbra!

Snowstorm - hon älskar snabbt

The Honeycombs - have i the right

The undertones - Teenage kicks

Morrissey - You have killed me

Billy idol - Cradle of love

Run dmc - its like that

Run dmc - its tricky


Jobb Som min Crille har gjort

      Jobb som min Crille har gjort, med sten.

done and done

Så idag var vi alltså på babysim igen, men det vart lite fel, det var tydligen ingen grupp 14.30 men de gick bra iaf så det var bara jag, Crille, Vira & dom 2 gruppledarna hehe men men nästa gång efter päsk där då ska jag gå på min ordinarie tid.
Idag provade Elvira att flyta i en simring å vi turades om att köra henne lite fram & tillbaka iden, det gick jätte bra å hon tyckte det var jätte kul tills.... Crille skulle ta över då började hon grina hihi men det var för att hon hade åkt ner lite mycket i ringen så hon låg liksom med armarna uppsträckta.
Idag dök hon även igen och det gick också fint Crille drog på sig simglasögon å tittade på henne under vattnet, men inte jag för jag ville inte blöta håret jag hade inget schampo med mig.
Men nästa gång ska jag göra det.

Sen sov Vira i vagnen hem, vaknade var vaken ett tag å somnade väl igen vid 19 tiden kan tänkas, även jag å vaknade 21.00 å har kollat lite på Big bang theory.

I morse var ju jag å Vira nere på centrum redan före kl 10.00 så vi gick lite på willys, ö&b å handlade å sen var jag in på catouche å köpte mig badkläder, så fick ja min bh jag har beställt också plus att nu beställde jag grejer till mitt löshår ja inte använt på flera år men nu tänkte jag ta tag i det igen, men inte lika långt, kanske bara 1-2 dec längre än mitt riktiga hår och jag ska inte fläta eller limma i det utan jag köpte clips & tråd så kan jag sy fast det själv i clipsen eller så kan jag ju ha tråden om jag tänkte sy fast det i håret någon gång framöver.
Haha och igår klippte jag även mig själv =/ men men det syns inte förutom luggen då hade ju hellång innan nu vart det snelugg igen, jag vet ja e skittråkig som inte vågar avancera mig mer men men, annars drog ja bara av typ 1 cm i topparna för att få bort de allra värsta, vem vet sen kanske jag går till en riktig frisör någong gång.

Men nu ska jag försöka sova igen får se hur det går =)

god natt!


dagen


                             Sssh!

                              Annars!

                          Ozzy är en mycket trött katt

                                                        Ozzyz paws


då var det dags igen

då pengarna kommer vara brända innam man fått in dem =(
har ju nämligen fårr ett batlningskrav på 22 000 från hsb som är helt felaktigt så måste komponera ihop ett brev där jag bestrider beslutet å sen skicka iväg papper som ja först måste fylla i till trygg- hansa.
Men dom verkar iaf stå på våran sida så de känns väldigt skönt.

Crilles bil pajja igår blev stående på motorvägen med trasig generatorrem =( så de var bara in på verkstan det var ju som tur var inte så dyrt, det dyra var bergaren därifrån - USH!

Sen var det tvättmaskinens tur å pajja visar felkoden "oe" hela tiden å tömmer inte vattnet, men fick svaret att kolla filtret eller om slangen var klämd eller låg för högt upp, så filtret har ja kollat, å nu funkar det varannan gång, men slangen kollade ja inte för ja orkar fanimej inte konka ut de där fanskapet själv inte, det får pappa & crille göra i kväll.

Sen idag var det min telefons tur att strejka det har länge stått "minnet fullt" när ja ska surfa å ringde idag för att kolla upp det, sen skulle ja knäppa kort men då ställdes bara kameran i standbyläge hela tiden å filerna vart bara frågetecken, sen skulle ja radera filerna men då stod det bara "filerna går inte att radera" Fuck off alltså, när det väl har börjat slutar de inte i första taget, utan det bara rullar på liksom.

Nu fick ja post ska iaf få tillbaka 5000 på skatten i år det känns ju iaf lite uppiggande =)

hungrig som en gris e ja, vart ingen amtlåda över. gjorde jätte god mat igår ingefära & terriaki marinerad kycklingfile i ungen med botten fylld med purjolök & ris, de vart gött gött.

idag blir det franskkryddad torsk med potatis mmm.

på vift

idag har jag mest vart på språng känns det som, vaknade vid åttatiden då väckte min kära katt mig genom att krafsa på dörren å vråla som en mistlur i flera minuter så ja gick upp å öppnade sovrumsdörren, ja gick tillbaka å la mig å han hoppade upp till mig å var superduper kelig tillochmed i ansiktet skulle han kela.

Strax efter vaknar vira å vill ha frukost å så klart ozzy ville också ha frukost han har ju fått vanan nu igen att man får blötmat til lfrukost så torrisar dög inte åt herrn, han hade nämligen väldigt brottom att springa före mig kurrande in i köket för att visa mig sin tomma skål och skulle ha huvudet mellan skålen och kartongen som maten var i. Sen puffade han som vanligt på min hand när ja skulle ställa ner vattenskålen först så allt vatten kastades ut över väggen, men nu har ja kommit på det - jag ger han blötis först! sen vatten för då e han upptagen med att äta.

Sen hade ja bokad tid hos MVC & det gick bra. Sen MCdonalds vart de till lunch med mig hem.  Hem å vända en sväng slänga i Vira lite mat å sen strax före två så kom Andrea å hämtade Vira hon fick följa me Faster Andrea, Madde & Linn att besiktiga Dea´s bil i uppsala för jag hade bokad tid kl 15 hos naprapaten och det var GUDOMLIGT! utom när hon tröck på mina 10 knutar enbart på höger sida av rygen alltså dra åt H*****E!
sen köpte ja ett superduper Linement söm ja även smörjde in på Crille men anting så e han riktig vekling eller så e han typ allergisk mot de för hans rygg höll på att brinna upp, så han fick gå in å dusha av sig de men de gjorde tydligen skit ont då också hehe - skadeglädje är enda sanna glädjen.

Sen käkade vi lite pizza å pasta på Campana.

I kväll - Desperate! =)

måndag

Idag så var det dags igen, för mamma + bebis fika även denna gång på öppnaförskolan. tänkte ta en fika här hemma men när Liz & Carola var på väg upp hit så uppdagades det att Carola var allergisk mot pälsdjur så dom kunde tyvärr inte komma in, men det vart en fika ute i solen ist och det var ju minst lika bra de!

Sen gick vi till öppnaförskolan och var med på sång, satt o sofforna och snackade lite skit.
Stannade till en sväng utanför för mig å pratade lite mer, Sen knatade dem iväg hemmåt.

Jag ska nog börja med maten snart orkar inte vänta på Crille för han ska ändå iväg sen & köpa bil förmodligen med stefan så han hinner ändå inte äta då.
Han får äta sen när han kommer hem igen.

Idag blir de olika kryddkorvar i ugnen tillsammans med potatis, blomkål, morötter & purjolök & man får inte glömma vitlöksklyftorna med skalet kvar på.

Nu har Elvira iaf börjat lära sig att rulla runt till magläge men bara ibland & när det inte funkar blir hon förbannad å skriker.

söndag

Då var det söndag igen, helgerna verkligen rusar förbi nuförtiden bläh =(
Nästa söndag e vi bjudna på våfflor hemma hos Crilles mormo, de ska bli gott så ska Vira äta lite grädde också =)
påskhelgen så blir de inge babysim på långfredagen å crille jobbar halvdag på torsdan så de blir att dra upp till dalarna på torsdan å hem på måndan, så de blir långhelg gu va skönt då kanske man hinner lite mer också, hatar att alltid vara stressad när man e där uppe, man ska åka överallt ju, samtidigt som man vill vara hemma å snacka å hänga me mamma å pappa.

I Lördags var ju Cecilia, Johan & Ella här och det var väldigt trevligt, vi lekte lite, vi fikade lite & vi var ute å gick.
Sen hyrde ja å crille New moon & den var asbra precis som första filmen, men den slutade FÖR spännande.

Imorgon ska ja å vira på mamma + bebis fika nr 4 så de ska bli trevligt.

baby sim #1

Så idag hände det, jag & Liz gick på det tidigare passet idag det var jätte kul.
men när vi kom dit så trodde vi ju att det började kl 10.00 men de visade sig att det var kl 10.30 men men vi var iaf där tidigare bättre än att komma 30 min sent efterssom passet bara är 30 min vi kanske var inte ens 10 st där med barn & Elvira skulle dyka för första gången, första dyket gick sådär började grina lite, andra dyket gick bättre & tredje dyket gick jätte bra.
Sen tvärslocknade hon i vagnen på ica å sov tills vi kom hem sen var vi klarvakna, å jag typ panik plockade undan all disk å dammsög lite grann för kl 13,30 kom Stefan & Camilla hit och fikade sig lite.
Crille å Stefan pratade filmer å bilar i vanlig ordning.

Smakade även min chokladtårta å den var klart godkänd!
Men däremot mina citronbeskvier fyfan alltså va ja hatar recept som blir fel hela tiden.

Först skulle man blanda mandelmassa & äggvita sen forma degen till kulor, men problemet var att det var trögflytande smet så ja fick spritsa ut den & sen stämde inte tiden på hur länge dem skulle vara i ugnen.

Sen citronsmörkrämen skulle bredas på direkt när den var klar men den var helt flytande ändå vägde & mätte jag allt perfekt & kokade sockerlagen EXAKT, så enda kvar att kunna rädda den var att ha i mer smör å då såklart skar sig krämen - Helvete! Men de får va så, den smakade bra iaf.

Till Elvira

välkommen välkommen hit till vår jord, glädjen du skänker oss det finns inga ord, det vakraste barnet som sett våran nord.
välkommen välkommen älskade vän, länge var längtan tills du fick ditt hem.
ditt skratt är som solen & din gråt som ett regn
ingen är så underbar som du.

Orkar man?

Det är frågan de e så molnigt ute att nu känns de som vafan man vill inte gå någonstans för att det är "fult väder" bara för att de har vart så fint länge nu haha helt makalöst att man börjar tänka så, så fort solen inte tittar fram så "nej ush inte ut i de här vädret" haha

Men ja ska gå en sväng me Dea iaf idag igen det är trevligt. Sen ska jag nog försöka mig på att baka en chokladnougat kaka som man fick receptet på i "Buffé"

Nu vaknade min lilla skrutta, har blitt 2 korta naps nu på fm. så jag hann me å dusha en snabbis =) ungen var pigg men ja la henne i vagnen å skakade lite sen var de gonatt så hon var nog inte så värst pigg inte.

Jag kanske även ska baka citronbiskvier =)
Får ju nämligen finbesök på lördag av Cecilia, Ella & Johan följer väl å antar ja. de ska bli roligt roligt.

svar!

Martin hehe det är den tapeten du tyckte var "rusta like" som e dyrast typ över 1000 spänn rullen.
Men jag antar att mamma har svarat också. men vi kan ju hjälpa till å renovera lite har vi sagt, rensa till påsken så hjälper vi till å riva å du kan mysa me Vira =)

Idag har de inte vart så många knop gjorda var iof ute me Vira, Dea å Chompis på en liten promenix på dagen men Dea skulle jobba i vanlig ordning =(

Sen har jag lagat god mat. 5 st stora kycklingfileér som ja skar i mindre bitar, klyftad potatis me skalet kvar på, 7 vitlöksklyftor med skal, morotsstavar & blomkålsbucketter, släng ner allt i en ugnsform, krydda med salt, peppar & Timjan & olivolja 225c i ca 50 min i ugnen. GÖTT!
Sen tar man av skalet på vitlöken å äter moset med maten, det är inte alls starkt utan jätte gott.

Ja Malin vi lär ta steninge vid lön väl? =)

Imorgon lä hä köpas badkläder till på fredag på babysimmet ja å Liz ska gå på 10 passet.
Sen ska ja gå in en sväng på Helenas kläder å få en present av henne =)

tapeter


Alltså har börjat tiita efter tapeter till sovrummet här är några ex, men någon som har nå förslag jag vill ha lite romantiskt mjuka & lugna färger?


Min Bejbis på upptäcktsfärd

vira på upptäcktsfärd

Crille´s farmor tyckte att hon var lik min mamma Alltså Viras mormor på munnen, va tycker du mamma? =)

tre irriterande saker

Idag vart de att åka med Dea, Madde & Vira till uppsala, först barnenshus å köpte sittdyna till tripptrapp´en hittade 2 jätte fina i mörk färg men de var ju klart att dom inte skulle passa till tripptrapp utan för dom fanns bara 2 vita me mönster & en beige med mönster, just dom förgerna är ju verkligen genomtänkta att ha till en stol en bebis ska ha å äta vid men men var ju tvungen att ha en så de fick bli den beige´a.

Sen åkte vi till stationen för att parkera å Dea skulle gå in på tre å förlänga sitt abbonemang samt få en iphone.
just där kom den irreterande saken nr:
2 försäljaren-den trevliga killen berättar för andrea att hon står å betalar för 2 försäkringar på sig telefon ett så kallat "skyddspaket" & den andra var en försäkring problemet sen var bara att 2008 slutade tre med "skyddspaketen"-dom gäller inte längre ändå står folk å betalar för dem, men Dea ringde å klagade å fick kompensation så det slutade ju bra.

Efterssom ja började med nr 2 så ska jag även nämna ettan:
Madde´s hund sprang lös igår och råkade smita ut på vägen och pang en taxi 0200 kör på hunden, sketen som föraren är så står han å väntar tills hunden tar sig åt sidan för att sedan köra sin väg medans Madde är på väg dit.
Alltså hur tänker man då, visst de var Maddes hund, visst den var lös den var en olycka att hon blev påkörd- men stannar man för fan inte för att kolla hur de gick å samtalar lite kanske med ägaren typ "oj hur gick det, kan ja hjälpa till på nåt sätt?" DUMJÄVEL! Men nu har hunden kommit hem iaf å det var som tur var bara en höftkula som hoppat ur led eller va man säger, men jobbigt ändå.

Irriterande sak nr:3
Crille kommer hem från jobbet då berättar han att dom beslutat på firman att Crille inte ska ha någon firmabil någe mera. Argument- du jobbar på ett bygge så alla redskap finns redan där som du kan tänkas behöva.
Herregud! hans bil han fick från firman var ett kexpaket som luktar inrökt & insvettat säte som kanske har ett värde på en 500 hunka, men nu ska väl någon annan få ha den tills Crille kan tänkas behöva den igen, så nu antar väl firman att han har en Privat bil (vilket vi har, men ska inte användas som firmabil på ett bygge) eller att Crille går å köper sig en annan bil för nån tusenlapp, samtidigt som dom har tagit bort hans "rast utan bod ersättning" pga av att han e på ett bygge = 2000 spänn mindre i lön varje mån + att dom tagit bort han från skottning = no more "ob" som dom har haft rätt till sen årskiftet. helt puckat!

Vafan händer me världen liksom?

På fredag iaf ska jag gå på min första babysim för ja å Liz skulle gå på 10 gruppen ist för 13 så vi skulle höras på torsdag å bestämma träff plus att då får ja ju mig en påminnelse =) måste bara köpa nya badkläder innan 500 spänn plus simavgiften på 895:-

hä blir nog en kopp te i kväll me sen i morgon ska ja fortsätta min påbörjade städning tror ja nog känns som ypperlig idé.

Good night.

Mina älsklingar sover

Crille gick å la sig 21.15 ca men somnade inte föräns 23 han och Elvira låg & pratade en stund å så för den damen trodde ja skulle göra kväller vid 19 tiden men nejdå sen vaknade hon å var pratsugen å lite matsugen också efter en stund så hon somnade väl om igen strax efter Crille somnat, så jag kommer få sovmorgon i morgon hoppas ja =)


Alltså det var så JÄVLA roligt Elvira käka klubba! Jag köpte ju ett lass godis i söndags när ja å malin var ute å flanerade på centrum bla då klubbor, så jag satt å käkade en idag framför tv´n & hade Vira vänd mot mig lutad mot mina ben så såg jag hur hon verkligen satt å stirrade länge på min klubba så jag stack fram den för att se vad hon skulle göra, hon tar tag om pinnen- jag släpper å hon försöker först bita på den, men det var inte så mysigt, men sen satt hon å slickade på den å smackade gjorde hon, var väl jättegott, så nu kommer väl hon vilja ha melonklubba varje dag =) haha!

Jag fick napp på mitt försök att ragga upp schaffis i morgon - Andrea, men stackaren ska ha sovmorgon först, jobbat som en tok gör hon.

Nu en kopp te och sen sova sängen.
good night!


mamma + bebis fika #3

Idag träffades vi på öppna förskolan kl 13 då dom öppnar för bejbisar & det var jätte trevligt helt anpassat för småbarn, med små mjuka lekhagar, babysitters mm.
Fika kunde man å göra där för en tia. asbra! så dit blir det att man går fler gånger. jätte trevlig personal var det också och kl 14.00 är det sång då alla barnen å deras mammor eller pappor sitter i ring å sjunger å leker lite, men Vira medverkade inte idag för jag satt å käkade just då.

Crille sitter å berättar för Elvira att sen när hon börjar äta riktig mat så om hon inte äter upp all mat så ska man följa me pappa i hans bil å köpa efterätt i sigtuna å kolla på fåglarna å ankorna å hon bara sitter å håller me å skrattar he synd för henne att hon inte kommer komma ihåg att crille sagt just det till henne när hon var jätte liten- bejbis.

Imorgon ska jag försöka ragga upp någon som skulle kunna köra till väsby jag skulle vilja köpa en insatts till bebisar till tripptrapp stolen.
Samt ner på centrum å köpa badkläder till babysimmet på fredag. som jag för övrigt MÅSTE komma ihåg den här fredagen annars borde jag nog gå att undersöka min hjärna, om det är riktigt ställt där.

Nu ska ja kolla på lyckohjulet sen hollywoodfruarna, å min morgon desperate housewives =)

Söndagen då

Idag sovmorgon till 13.00 göttans =) sen har jag vart ute å gått med Vira, kompis, dea & Crille, rullade förbi Ica å handla lite tomatsås å läsk, kom hem å gjorde en jättegod köttfärssås & spaghetti i köttfärsen hade jag köttfärs såklart, lök, vitlök, 3 rivna morötter, tomatsås arrabbiata & grädde, men de hade vart ännu finare med lite riven parmesan på toppen.
Dea å kompis käkade även här. sen skulle dom iväg för att jobba sista natten.
Crille kollar på "american gangster & jag beställer scrapbookpapper =) hittat en ny bra sida nu
www.scrapgalen.se beställde 12 papper å lite andra prylar å allt gick på 152:- de e fan inte så dyrt.

peace out!

lördagen

Igår alltså, var helt perfekt förutom att ja å crille var sura på varandra på morgonen tills ja gick hemifrån, sen blir man kompisar igen via sms hehe som vi alltid gör.
ni vet gnabb om "det är bara jag som gör det"  " ja men ja verkar minsann vara den enda som tänker på att de där ska göras" bla bla bla...

Så efter kla 11 ca gick ja å Vira hemifrån jätte sur som ja va, mötte Malin mitt humör vart bra, så jag skrev några rader till crille.
Vi gick ner till centrum Malin ville in på ö&b å köpte ett halvt ton schampo & balsam till henne å Frida.
Sen vart de lunch på brödboden ja åt lassagne å sallad rucola, champinjoner, morötter, lök, kikärtor & kronärtskocka, den sälladen ja alltid väljer vill säga.
Malin hon käkade en foccacia med rödlök & Feta.
Sen gick vi in på carmen & drömde om alla Sia saker, sommarstugor & ferfekta kök, som tur var kommer Malin att få ett perfekt kök i hennes lya hon ska flytta till.
Sen gick vi in på running rabbit å köpte lösgodis å kollade på leksaker, sen vart det en promenad hem å stod å snackade killar å skit i backen upp till frej tills vi höll på att frysa ihjäl.
Hem å käka å kolla film me älsklingen.

Kollade även upp typ alla sidor om dopkort ja å crille måste börja planera nu, har iaf skrivit upp gästlista å grejer.
jag hittade min favor sida där man kan designa jätte fina 4sidiga kort men så tyckte ja att de skulle bli ganska dyrt med 50 kort för 16kr styck, men sen insåg ja efter att ha kollat alla andra sidor där man inte alls kan designa med samma bra utbud att dom låg på nästan en tia dyrare per kort alltså så herregud det blir från www.trycksakstorget.se
Men dom hade så in i helvete mycket teman  på deras kort så man fick beslutsångest men vi skrev upp dom vi tyckte var finast 2 var å sen lottade vi, men vi ändrade design iaf haha.
Men vi måste nu bara boka kyrka & lokal att ha fika i efter dopet.

Idag så fick ja relativ sovmorgon, gick först upp kl 07.00 för att ge vira frukost sen fick crille ta över å ja sov till kl 13 =) that was really nice.
käkat lite pyttipanna har ja gjort å nu ska nog ja å crille ut å gå med fröken böken snart.
Sen ska ja nog kanske leka me malin eller vi skulle höras idag iaf.
Fint väder å allt e de ju så man måste ju ut en sväng sen handla lite mat som man kan slänga ihop till något ätbart.

F-A-N

Kom precis på när ja skulle svara på Cecilias inlägg att ja missat babysimmet nu kl 13.
jag har haft en känsla hela dagen att jag typ ska passa en tid eller att jag ska göra nåt speciellt, hur fan kunde ja glömma, e ja dum i huvet? ja skämms. här sitter ja å slöar.

Igår träffade jag min kollega Elvira på centrum å hennes lille kille som precis är 6 veckor gammal, så det var trevligt, hoppas det blir fler ggr bara när de blir lite finare väder kanske.

Crille är upp å handlar å betalar p-biljett nu sen ska jag koka potatis till min fiskgratäng ja ska göra sen, med skirat pepparrotssmör =) yum yum.

Men min rygg strejkar fan fortfarande alltså, förstår inte typ hela högra sidan nedanför skulderbladet gör piss ont ska nog kolla upp de där, kanske är för att ja går å bär på Elvira hela tiden typ.

soliga dag

vad ska man göra utav den, gå ut en sväng snart kanske, Måste nog vänta lite till Elvira har just badat så ska vänta på att hon torkar lite mer eller va man säger så hon blir varmare i kläderna.
Hungrig som ett as är ja dock men har ingen mat hemma =( kanske ska göra lite spenatsoppa. gött.

Crille e hemma idag igen, de e så trevligt att ha lite sällskap, men hans ka nog till jobbet i morgon igen, för nu känner han sig bättre. var ute på en mycket trevlig tur igår me mina mamma- bebis - brudar. först käkade vi lunch på brödboden, gick sedan en sväng, sen ner till systrarnas, Liz var tvungen attt fylla på koffein intaget å ja en juice. sen stod vi å hängde vid sätuna parken å konstaterade att vi skulle haft me oss sittunderlägg i solen.

Hoppas de e lika fint nästa måndag så vi kan ta de då ist, så kan man ju köpa ett packe på öb.
Träffade även mina grabbar på sigtunahem, det var också trevligt, måste ner å träffa dom snart å käka lunch å så. det var ju längesedan man hängde me dom.

Mamma + Bebis fika

Så idag var det dags igen för andra gången Mamma & Bebis fika nere på brödboden med ca 7 brudar till, ska bli roligt tycker jag. tycker jag har hunnit med som fan hittils idag, vaknade före Vira tom kl 6 hon gick upp halv 7, Crille är även hemma idag var inge piggilin i morse, jag å crille gick upp kollade på the voice, strax efter att de hade börjat, vaknade även lilla donnan å ville vara me å kolla tv å äta frukost hon också.
jag funderar mer å mer på att börja ge henne några skedar gröt till frukost & flaska, gröten hon åt igår em gick ner utan problem det var gott tyckte hon, men man vågar ju inte ge så mycket bara några skedar utifall att hon får magknip eller något liknande.

iaf har kollat på the voice, käka rabarber & hallon youghurt, med havrefras, nyss kollat smallville, dushat & nu en kopp kaffe, sen ska ja å Vira börja göra oss reda för en promenad i solskenet ner till centrum å fika me tjejorna.

Ska nog fanimej slå på stort å slå igånbg en tvättmaskin också innan ja ger mig iväg.
Ikväll kommer min pappa hit som ska vara inne i stan i veckan å göra lite takjobb, det ska bli trevligt att ha honom här.

over and out.

kul

Jag fick ett tips via fejan av linda om en rolig inredningplanerare, här kommer länken
http://housetohome.icovia.com/icovia.aspx
den är asrolig.

Tididgare idag vid 19 tiden var svärfar & Anette här och hälsade på å Vira fick 2 presenter i 4 månaderspresent liksom =)
helt sjukt att hon vart hos oss bara i 4 mån. vad gjorde vi innan liksom?
god natt!

...

Jag kom föresten på en bra grej med den nya mascaran "fiberwig" att den funkar precis som kanebos 38c, att man bara behöver varmt vatten å dra lite i lätt i fransarna så losnar mascaran så man behöver ingen rengöring till ögonen å man blir inte svart runt ögonen å behöver gröta runt inne i ögonen efter mascararester, och man får ju inga mascararester på handuken sen heller.

Snart ska jag ut å gå med Andrea och kompis & elvira såklart vi lever ju i symbios.
sen ska jag upp å handla lite frukost till i morgon tänker typ melon å grejer så man kan göra smothies =) och sen ska ja hänga lite tvätt å städa så man slipper göra allt sånt i helgen och gå upp å handla frukost i morgon bitti som vanligt.
så kan ja å crille bara gå runt å ha de bra hela helgen.

Nu börjar jag bli lite kaffetörstig också, ska nog dra på en kanna java, jag hoppas verkligen jag får mina bilder idag från photobox så jag kan sitta å pyssla med de i helgen & längtar som fan efter mina scrapbook grejer kommer.
Ska bli så skönt med helg inte för att ja jobbar å sånt annars men att ha crille hemma e så skönt, annars blir man ju så ensam =(

Senare idag kommer även svärfar förbi så man kanske borde ordna med lite kaffebröd också kanske baka någonting själv, vi får se.

Nej en kaffe blire nu!

Speedad

Jag sov inte så många timmar i natt heller, fårstår inte kan inte sova ibland alltså.
låg å planerade sovrummet ett tag innan ja somnade tror detta kan bli riktigt bra alltså.
frukosten bestod av några kanderade pecannötter som jag bara var tvungen att göra ig¨år innan ja gick å la mig + en Monster det skulle jag nog inte ha druckit, känner mig lite skakis å svettig nu faktiskt, kanske inte så att dricka på tom mage?

Elvira ligger i sitt baby gym å skriker fast ja vet inte vad det är, inte gråter liksom utan någonting annat, typ prövar sina förmågor.

Redan också hunnit kolla på the voice, smallville, laddat en diskmaskin, en tvättmaskin å sorterat all tvätt, tänkte ge mig på att dammsuga & stryka medans jag väntar på malin, för vi ska nämligen hänga idag igen =)

Dagen

Den har vart mycket trevlig hängt med Malin till Eurostop handlade massa kläder till Vira & Malin också. Tack så mycket Malin, dom är jätte fina!!
Sen åkte vi hem till henne & Frida och väntade på lite fikagäster, det bjöds på mycket god tårta, tänk att de finns på Coop sånna bra!

Men dagens besvikelse var min mascara ja köpte har kollat på den för längesedan i en tidning och i butik å nu tänkte jag - nu slår ja till!
Hur höga förväntningar får man inte när det står " it´s paint on false lashes"
                                                                       " Dramatic length"
                                                                       " unbelievably long lashes, you´d think its false but it is REAL"
Jag pratar förstås om "Fiberwig" tydligen japansk storsäljare. Men inte fan va de något att hänga i julgranen inte, tyckte inte jag iaf. Får lika bra effekt om inte bättre med en vanlig "max factor" och man behöver inte jobba så mycket med den heller.

Nu har jag precis käkat hirsh & aprikosgröt med mjölk. Crille sover i sängen, Vira på soffan & Ozzy på kläderna.
Så jag ska väl joina Crille å sängen, men först lägga vira i sin.


Viras nya kläder minus hennes björntass- tofflor som hon har på sig.

4 body´s

3 tröjor

1 pyjamas

1 par strumpor

1 par tygskor.

1 par björntofflor.


Sömn?

Ja inatt blev det inte mycket sömn inte, förstår inte vart typ speedad vid 22 snåret, gick å la mig vid 03.00 kanske & gick upp igen kl 07 för då ville Vira upp å käka frulle.

Själv drack ja ett glas oboy, ett glas färskpressad blodapelsinjuice & tog en snurre, fan måste börja käka något, men jag känner aldrig någon som hälst inspiration att käka på mornarna, vill hellre dega i soffan.
plus att när man är å handlar så tänker man inte på att köpa frulle, kanske beroende på att allt ser så jävla tråkigt ut. Vad ska man köpa likssom, allt bröd ser bara blekt å smaklöst tråkigt ut, allt med lite frön å grejer, visst roligare men då kostar de mycket mer för faktiskt inte så mycket mer smak, allt blir bara en degig sörja i munnen. Youghurt å sånt - been there, done that!

Lite senare idag så ska ja å Vira på Malin´s fika för att hon fyllt år nyligen. Tänka sig man blir 24 i år herregud vad gammalt de låter. tyckte jag nyss var 18 år å fick gå på krogen lagligt å de var skit kul, nu e man helt plötsligt snart 24 å det har hunnit gått 6 år!

Har iaf chackat present åt Malin, men ska nog åka upp till Eurostop å strosa runt lite kanske, eller märsta centrum å köpa ny färg till skrivaren.

Har även beställt Massa bilder på utskrift från photobox, så jag längtar verkligen redan tills dom kommer, de var de jag pysslade med i natt & satt å läste massa bloggar, vette fan varför, har egentligen aldrig vart spec intresserad av de.

Oj oj oj

Nu har de gått ett litet tag sedan.
Idag kom käre katt hem från crilles mormor =) vi har saknat de lilla pyret. (stora)
helgen i dalarna var mycket trevlig, men man hinner ju aldrig me de man vill, tex hälsa på farmor & farfar igen & Emelie, jag ber om ursäkt.

Igår var ja å 7 brudar till på Mamma + bebis fika nere på brödboden, jag trodde att de kanske kunde bli lite krystad stämning men samtalsämnena bara flödade & tiden sprang mellan 12-15 satt vi där.

Jag & Crille har iaf nu när vi fått lite extra pengar betalat av 3 krediter vi haft så våra månadskostnader kommer minska med 3000, vilket känns asbra!

Nu tror ja lilla Vira har somnat en sväng men de blir nog ett till uppvak innan de e riktig kväller.

räknare
RSS 2.0