ööh

Fy fasiken det rinner ur snoken & svider i halsen. och på Vira rinner det också i snoken och hon har lite hosta.

Undra ja om mamma å pappa kommer att komma hem i morgon från Italy, det blev en långresa för dem =) skulle ju bara vart där 5 dagar å nu snart e de 2 veckor sedan dom åkte.

Nu snart blire te å kolla på lyxfällan å ingen jävla match 495 av 500 med dif vs hv71 det räcker nu tycker ja.

ojdå

nu vart det länge mellan inläggen igen =/ inte bra inte... blir så när man e ute å flänger =) har vart på hundträning med kompis, hängt me Liz å Vart ute med Liz å Carola.
Var på babysim igår igen denna gången följde även Elviras faster Andrea med hon var ledig från jobbet nu när det inte går några flighter, vilken tur kanske man ska säga att man e mammaledig men samtidigt så kanske det hade vart skönt å vart på jobbet, men nej väldigt tråkigt ändå, det lär ju inte hända någonting.
Har lust att åka ut dit för att kolla in hur öde det kan vara.Dea å kompis äter godistomte =)
Chompis
Mina sweethearts
<3

Skön dag.

Idag vaknade jag, hör å häpna kl 05.30 sen låg jag och hade desperata försök att somna om men gav upp tid 6 tiden då gick ja väl upp då och inväntade the voice. Sen bar det av ner till stationen för att möta liz å passa hennes lilla selma för liz skulle göra synundersökning. När detta var klart så gick vi till systrarnas bullbod åt lite lunch det vill säga en smörgås och 2 juice. Sen kom liz svåger (eller vad man kallar det) vi gick på lite långprommis vi tre. Sen gick ja å liz hem till henne drack lite kaffe och gjorde goda smothies. Så nu ska jag göra en i morgon till frukost. Idag flög min mamma å pappa till min bror i italien för att hälsa på (inte alls avundsjuk) kul för dom att åka iväg, det behöver dom som jobbar å sliter, renoverar, bygger till å lär springa med hundar. Sen längtar jag till den 4e maj för då anländer bror sthlm igen, men bara för ett tag, sen åker han till london. God natt!

Nothing

Nothing, nothing new, verkligen.
Förutom att vi var på våffelkalas igår hos Crilles Farmor.

Idag så har vi storstädat hela köket inför våren blev en kasse kasta! & en till loppis!
Nu ska ja äta gröt å gå å lägga mig.

Äntligen

Så har vart så jävla seg nu i 2 dagar så har inte ens orkat slagit på datorn. Hoppas gud att det blir sol eller någonting i morgon så man kanske kan få lite energi tro. Har precis gjort matlåda åt crille blev lax, hemgjort potatismos med dill och skirat pepparrots smör, yummie! Skulle egentligen blitt fiskpudding men ja orkade fan inte, dea å kompis var här idag å hälsade på å sen var jag å crille å vira ute å gick en sväng. I morgon skulle jag verkligen behöva storhandla och hämta ozzy som fortfarande är hos emmy å myser och har det allmänt bra och semester. Jag och crille kom överens om igår att när elvira är över 1 år så ska vi ha sparat ihop pengar så vi kan åka på typ en weekend eller semester bara han å ja, så om typ ett år alltså.

Äntligen

Äntligen har jag hittat bilden jag har letat efter så länge och så hade jag den på datorn hemma hos mamma å pappa. Jises vad jag är trött idag alltså, vad ska man göra idag då?

Dalarna

Så då har vi vart på plats sedan i fredags efter många "om och men" vi har ätit smörgåstårtsstubbe hos farmor & farfar, vi har ätit massor me gott, vi har hälsat på Crilles mamma, sophie & sune & vart i eret hos Lena & Börje idag å fikat marrängsviss å snackat lite skit, idag till kvällsmat gjorde vi gubbröra på knäcke, med ägg, potatis, sardiner, creme fraiche, dill, gräslök & lök det var mumma Crille åt en sen tog han ost hihi den mesen =) det var nog sardinerna han inte gillade, försöker övertyga honom om att innlagd sill & stekt sill INTE är samm asak men han vägrar inse alltså, så jag ska nog lura honom någon gång å säga att det är någon annan fisk ja stekt allatså blir han då tvungen att smaka & sen kan ja berätta =) precis som med biffar ja gjorde förut hackade ja i oliver som inte Crille eller Stefan tycker om, men biffarna tyckte dom var jätte goda så ja berätta först efter att det var oliver i.

Idag har Vira smakat lite marrängsviss, det var jätte gott likaså ballerina =)
Vira hon kommer upp hit å blir rik hon i påskpengar, även ja å Crille fick en slant av farmor å farfar, Martin också  men dom sätter ja in på hans konto å tar 500 hunkan själv, alltid bra me lite lösa pengar - Cash is king! å då pratar ja inte johnny cash, han e ju bra men inte king, pengar e king.

I morgon då så åker vi hem å Crille börjar jobba på tisdag =( tråkigt tråkigt.
Sophie kanske åker med oss ner också hon kanske skulle till väsby till sin far. å Dea börjar jobba natt =(
Jag och Malin kanske tar oss ner till steningeslott å glor lite (läs shoppar lite) inredning alltså farligt farligt.

Men men nu ska jag kolla in p-hus loppis på arlanda får se va de kan kosta å hyra plats där, skulle behöva rensa lite skit hemifrån=)

Vilken jävla resa alltså!

Så idag var dagen, vi skulle åka upp till dalarna. Crille gick upp med vira vid 09.00 och jag hade sovmorgon till 10.15 de var skönt. Packade ihop allting idag, lämnade ozzy hos emmy och sen bar det av ca 12.00 kom inte mer än 2 mil från uppsala sen rasade bilen ihop, nå fel med uppladdningen av batteriet eller liknande. Satt där vid motorvägen nästan 40 min å väntade å ringde runt sen kom assistancekåren med bärgare och hämtade oss sen packade vi in oss i en taxi i uppsala å lämnade skodan på verkstaden. Taxi vill avis vid arlanda packa in oss i en ny bil skit fin helt ny toyota avensis. Sen var alla tre hungriga så de blev att stanna på donken vid eurostop, mata oss med burgare och vira med flaska. Sen bar det av igen. Så nu 6 tim senare passerar vi gävle, äntligen på väg. Skit bilar.

räknare
RSS 2.0