då var det dags igen

då pengarna kommer vara brända innam man fått in dem =(
har ju nämligen fårr ett batlningskrav på 22 000 från hsb som är helt felaktigt så måste komponera ihop ett brev där jag bestrider beslutet å sen skicka iväg papper som ja först måste fylla i till trygg- hansa.
Men dom verkar iaf stå på våran sida så de känns väldigt skönt.

Crilles bil pajja igår blev stående på motorvägen med trasig generatorrem =( så de var bara in på verkstan det var ju som tur var inte så dyrt, det dyra var bergaren därifrån - USH!

Sen var det tvättmaskinens tur å pajja visar felkoden "oe" hela tiden å tömmer inte vattnet, men fick svaret att kolla filtret eller om slangen var klämd eller låg för högt upp, så filtret har ja kollat, å nu funkar det varannan gång, men slangen kollade ja inte för ja orkar fanimej inte konka ut de där fanskapet själv inte, det får pappa & crille göra i kväll.

Sen idag var det min telefons tur att strejka det har länge stått "minnet fullt" när ja ska surfa å ringde idag för att kolla upp det, sen skulle ja knäppa kort men då ställdes bara kameran i standbyläge hela tiden å filerna vart bara frågetecken, sen skulle ja radera filerna men då stod det bara "filerna går inte att radera" Fuck off alltså, när det väl har börjat slutar de inte i första taget, utan det bara rullar på liksom.

Nu fick ja post ska iaf få tillbaka 5000 på skatten i år det känns ju iaf lite uppiggande =)

hungrig som en gris e ja, vart ingen amtlåda över. gjorde jätte god mat igår ingefära & terriaki marinerad kycklingfile i ungen med botten fylld med purjolök & ris, de vart gött gött.

idag blir det franskkryddad torsk med potatis mmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
räknare
RSS 2.0