tre irriterande saker

Idag vart de att åka med Dea, Madde & Vira till uppsala, först barnenshus å köpte sittdyna till tripptrapp´en hittade 2 jätte fina i mörk färg men de var ju klart att dom inte skulle passa till tripptrapp utan för dom fanns bara 2 vita me mönster & en beige med mönster, just dom förgerna är ju verkligen genomtänkta att ha till en stol en bebis ska ha å äta vid men men var ju tvungen att ha en så de fick bli den beige´a.

Sen åkte vi till stationen för att parkera å Dea skulle gå in på tre å förlänga sitt abbonemang samt få en iphone.
just där kom den irreterande saken nr:
2 försäljaren-den trevliga killen berättar för andrea att hon står å betalar för 2 försäkringar på sig telefon ett så kallat "skyddspaket" & den andra var en försäkring problemet sen var bara att 2008 slutade tre med "skyddspaketen"-dom gäller inte längre ändå står folk å betalar för dem, men Dea ringde å klagade å fick kompensation så det slutade ju bra.

Efterssom ja började med nr 2 så ska jag även nämna ettan:
Madde´s hund sprang lös igår och råkade smita ut på vägen och pang en taxi 0200 kör på hunden, sketen som föraren är så står han å väntar tills hunden tar sig åt sidan för att sedan köra sin väg medans Madde är på väg dit.
Alltså hur tänker man då, visst de var Maddes hund, visst den var lös den var en olycka att hon blev påkörd- men stannar man för fan inte för att kolla hur de gick å samtalar lite kanske med ägaren typ "oj hur gick det, kan ja hjälpa till på nåt sätt?" DUMJÄVEL! Men nu har hunden kommit hem iaf å det var som tur var bara en höftkula som hoppat ur led eller va man säger, men jobbigt ändå.

Irriterande sak nr:3
Crille kommer hem från jobbet då berättar han att dom beslutat på firman att Crille inte ska ha någon firmabil någe mera. Argument- du jobbar på ett bygge så alla redskap finns redan där som du kan tänkas behöva.
Herregud! hans bil han fick från firman var ett kexpaket som luktar inrökt & insvettat säte som kanske har ett värde på en 500 hunka, men nu ska väl någon annan få ha den tills Crille kan tänkas behöva den igen, så nu antar väl firman att han har en Privat bil (vilket vi har, men ska inte användas som firmabil på ett bygge) eller att Crille går å köper sig en annan bil för nån tusenlapp, samtidigt som dom har tagit bort hans "rast utan bod ersättning" pga av att han e på ett bygge = 2000 spänn mindre i lön varje mån + att dom tagit bort han från skottning = no more "ob" som dom har haft rätt till sen årskiftet. helt puckat!

Vafan händer me världen liksom?

På fredag iaf ska jag gå på min första babysim för ja å Liz skulle gå på 10 gruppen ist för 13 så vi skulle höras på torsdag å bestämma träff plus att då får ja ju mig en påminnelse =) måste bara köpa nya badkläder innan 500 spänn plus simavgiften på 895:-

hä blir nog en kopp te i kväll me sen i morgon ska ja fortsätta min påbörjade städning tror ja nog känns som ypperlig idé.

Good night.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
räknare
RSS 2.0