soliga dag

vad ska man göra utav den, gå ut en sväng snart kanske, Måste nog vänta lite till Elvira har just badat så ska vänta på att hon torkar lite mer eller va man säger så hon blir varmare i kläderna.
Hungrig som ett as är ja dock men har ingen mat hemma =( kanske ska göra lite spenatsoppa. gött.

Crille e hemma idag igen, de e så trevligt att ha lite sällskap, men hans ka nog till jobbet i morgon igen, för nu känner han sig bättre. var ute på en mycket trevlig tur igår me mina mamma- bebis - brudar. först käkade vi lunch på brödboden, gick sedan en sväng, sen ner till systrarnas, Liz var tvungen attt fylla på koffein intaget å ja en juice. sen stod vi å hängde vid sätuna parken å konstaterade att vi skulle haft me oss sittunderlägg i solen.

Hoppas de e lika fint nästa måndag så vi kan ta de då ist, så kan man ju köpa ett packe på öb.
Träffade även mina grabbar på sigtunahem, det var också trevligt, måste ner å träffa dom snart å käka lunch å så. det var ju längesedan man hängde me dom.

Kommentarer
Postat av: Elvira

Hej! Vad härligt det låter med fika och promenad i solen. Vi har också precis tagit en promenad, underbart. Jag ska till Märsta på torsdag på ett sista besök hos barnmorska. Tänkte kolla om du vill träffas i centrum på en fika vid 2 tiden? Kram

2010-03-09 @ 12:54:01
Postat av: Cecilia och Ella

Jo,äntligen har solen velat titta fram :)

Har ni börjat babysim??



kramar från oss

2010-03-09 @ 21:06:03
Postat av: Anonym

cecilia & ella: vi ska börja nästa fredag. har missat nu 2 ggr =(

2010-03-12 @ 13:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
räknare
RSS 2.0