morgondagen

I Morgon ska Ja, Vira å Crille fara in till den stora hufvudstaden för att träffa Mamma å Pappa som är på björn skiffs i kväll på cirkus. Undra vad man ska göra förnå dårå?

Denna vecka har gått åt att umgås med Malin vilket har vart mycket trevligt, hon flyttade ju i mondags till en jätte fin lägenhet.

Idag har jag vart å babysimmat med Vira & Liz & Selma.
Sen Sov vi alla tre lite middag, sen gick vi å köpte glass med Andrea å kompis & gick en promenad steninge runt.

Men jag är fortfarande jätte trött faktiskt & det blev inte bättre av att ha smällt i sig ugnspannkaka med grädde å sylt =/
Jag ska nog följa Viras fotspår snart å knoppa in jag också.

gu natt!

2 veckor sedan ja skrev =/

Shit vad ja har blitt dålig på att skriva här nu alltså...
Dagen har tillbringats åt att åka till Ikea med Malin, Sandra, Empa, Frida & Alex för att hjälpa Malin med alt hon behövde köpa till sin nya fina lya. känns som att jag inte gjorde så stor nytta med tanke på att ja hade Elvira med mig hela dagen så jag kunde inte hjälpa med så mycket, men Malin hon bjöd på lunch iaf hon '=) det var snällt. Tack så mycket!

Sen skulle hela gänget till bryggan för att dricka sig en öl, visst ja hade kunnat hängt med å druckit en ja också å tagit bussen hem, men ja orkade verkligen inte, ville hem å laga lite mat & så att Elvira slipper sitta i en bilbarnstol å svettas hela dagen.

Men i morgon ska ja nog åka förbi Malin en sväng igen med lite grejjer här hemmifrån skönt för mig å bli av me lite å skönt för malin att slippa köpa sånna grejer nya när det står här som inte används det minsta.

Crille han är å tränar idag så ja å vira sitter å spelar Café world å så, ska snart börja med maten bara köttfärsen tinat klart. blir spaghetti å köttfärssås idag.

Elvira börjar lära sig å sitta mer å mer själv nu å skriker vääldigt högt å skrattar åt sig själv å tycker att hon är jätte rolig som kan låta så & ännu roligare tycker hon att det är när jag härmar henne å skriker jag också =) haha lättroat barn det där.
Men Ozzy han blir helstressad han av hennes skrik då springer han runt å undrar va det är frågan om å jamar ikapp =) haha, dom kan roa varandra dom där två.

mobilhelvete

upptäckte nu att när ja uppdareade med ett inlägg för någon dag sedan så har inte det blivit publicerat, och jag skyller allting på min mobil såm har blivit helt fucke up.

Denna dag vaknade jag ca kl 08:00 & var upp med Elvira för att sedan somna om vid 11 tiden igen =/ det skulle jag inte ha gjort dör sen låg ja å somna & vakna fram till kl 16 så nu e ja ju skit pigg =(

Gårdagens kväll spenderade jag, Crille & Vira hemma hos Jonas tillsammans med han & hans dotter Tyra. Hans tjej Lena jobbade ändå fram till 00.00 så henne träffade vi aldrig tyvärr.

Elvira är fortfarnade krasslig som fasiken ush fyfan vilken hosta hon fått alltså, blir att gå upp till bvc på måndag om det inte blir bättre, jag tycker så synd om henne önskar jag kunde ta hennes hosta åt henne, då skulle jag bara kunna gå till apoteket å köpa hostmedicin hem å dricka honungste. För sånna där småttingar få varken receptfritt hostmedicin eller dricka honung.

Denna kväll spenderades i soffan med Varsin pizza åt mig å crille sen låg ja å Vira bredvid varandra å hon somnade till filmen - Avatar, den var verkligen bra.
Men som Jonas sade igår när vi var där man har sett handlingen i 1000 filmer förut bara det att då har det vart "vanliga" människor, men bra var den iaf.

Nu vill ja se Ironman 2 ettan var ju verkligen jätte bra den & så vill ja att nya twilightfilmen & Transformers ska komma =)

Nej gott folk nu lär ja komma i säng, så får vi se om man kanske lär åka till Löwet med Vira i morgon, om hon inte blir bättre.

Good Night!

räknare
RSS 2.0