Tittar på jamies amerika

20100605036 (MMS)

Tittar på jamies amerika


Idag har ozzy bjudit över kompis på överso...

20100605041 (MMS)

Idag har ozzy bjudit över kompis på översovningskalas, synd bara att ozzy e sur ändå och ligger å trycker i bokhyllan. Hehe.


Elvira cool i solglasögon! =)

20100604022 (MMS)

Elvira cool i solglasögon! =)


riktigt dåligt!

Har det vart nu med uppdateringen från min sida. shame on me!
Jag vet inte ja e inne i sån period nu att ja orkar inte ta mig för saker vid datorn, tänker bara " ska sen"

Elviras dop e planerat iaf det var på tiden säg, men härligt med ett sommardop.
Jag har fullt ös med att planera hur hennes tårtor skall se ut å letar knep å tips med marsipanen för arr den inte ska "svettas" för ja menar den vill man ju lägga dagen innan å den mesta dekoren.
Dom kommer iaf att gå i ljusrosa & lila, dom kommer bli bra tror ja.

Hittils är det bara en också av gästerna som sagt att hon INTE kan komma sen är det en som är ett "kanske" har inte sagt till mig, men till min kompis att hon förmodligen inte kommer.

Dagen tillbringades sittande i soffan i pyjamas till 15 snåret tror ja det var då  for fan i mig å var upp till ica å inhandlade lite mat till kissen å Vira sen satt ja å Vira ute på upptäcksfärd i gräset lite.

Sen var det bara att gå in vid 19 tiden å förbereda lite mat & fortsätta där min städning avtog.

Hur helgen kommer spenderas vet ja tyvärr inte, Crille kommer förmodligen att jobba hela helgen 12 tim per dag så Mamma undrade om inte ja kunde åka hem till henne då, så vi får se vad som händer å fötter.

I morgon kanske ja rentav åker till Väsby för att lämna in min telefon på lagning, den har ju gått i strejk helt alltså. kanske passar på medans Vira ska ta sin förmiddagsnap, så hon inte e på dåligt humör hela bilresan efterssom hon  sitter bak så kan det bli väldigt jobbigt att inte kunna peta i nappen bara.

god natt allesammans!

räknare
RSS 2.0