lördagen

Igår alltså, var helt perfekt förutom att ja å crille var sura på varandra på morgonen tills ja gick hemifrån, sen blir man kompisar igen via sms hehe som vi alltid gör.
ni vet gnabb om "det är bara jag som gör det"  " ja men ja verkar minsann vara den enda som tänker på att de där ska göras" bla bla bla...

Så efter kla 11 ca gick ja å Vira hemifrån jätte sur som ja va, mötte Malin mitt humör vart bra, så jag skrev några rader till crille.
Vi gick ner till centrum Malin ville in på ö&b å köpte ett halvt ton schampo & balsam till henne å Frida.
Sen vart de lunch på brödboden ja åt lassagne å sallad rucola, champinjoner, morötter, lök, kikärtor & kronärtskocka, den sälladen ja alltid väljer vill säga.
Malin hon käkade en foccacia med rödlök & Feta.
Sen gick vi in på carmen & drömde om alla Sia saker, sommarstugor & ferfekta kök, som tur var kommer Malin att få ett perfekt kök i hennes lya hon ska flytta till.
Sen gick vi in på running rabbit å köpte lösgodis å kollade på leksaker, sen vart det en promenad hem å stod å snackade killar å skit i backen upp till frej tills vi höll på att frysa ihjäl.
Hem å käka å kolla film me älsklingen.

Kollade även upp typ alla sidor om dopkort ja å crille måste börja planera nu, har iaf skrivit upp gästlista å grejer.
jag hittade min favor sida där man kan designa jätte fina 4sidiga kort men så tyckte ja att de skulle bli ganska dyrt med 50 kort för 16kr styck, men sen insåg ja efter att ha kollat alla andra sidor där man inte alls kan designa med samma bra utbud att dom låg på nästan en tia dyrare per kort alltså så herregud det blir från www.trycksakstorget.se
Men dom hade så in i helvete mycket teman  på deras kort så man fick beslutsångest men vi skrev upp dom vi tyckte var finast 2 var å sen lottade vi, men vi ändrade design iaf haha.
Men vi måste nu bara boka kyrka & lokal att ha fika i efter dopet.

Idag så fick ja relativ sovmorgon, gick först upp kl 07.00 för att ge vira frukost sen fick crille ta över å ja sov till kl 13 =) that was really nice.
käkat lite pyttipanna har ja gjort å nu ska nog ja å crille ut å gå med fröken böken snart.
Sen ska ja nog kanske leka me malin eller vi skulle höras idag iaf.
Fint väder å allt e de ju så man måste ju ut en sväng sen handla lite mat som man kan slänga ihop till något ätbart.

Kommentarer
Postat av: Johnny

Sv: Ja, visst är det! Jag vet inte riktigt vad det är för blommor, men det är med största sannorlikhet körsbär. Imorgon skall vi klippa olivträd! Kram.

2010-03-14 @ 18:32:59
URL: http://lilytwig.blogg.se/
Postat av: Malin

Så himla trevligt det var i lördags! Promenad och snack och mysig lunch! THANK U! Puss puss puss puss

2010-03-17 @ 19:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
räknare
RSS 2.0