1 L hallon från busken runt knut'n på gårn.

20100729291 (MMS)

1 L hallon från busken runt knut'n på gårn.


En näve smultron, mamma hade också en näve...

20100728288 (MMS)

En näve smultron, mamma hade också en näve full efter en skogsutflykt,


Vira sover hos pappa oh Så skönt!

20100728284 (MMS)

Vira sover hos pappa oh Så skönt!


Crille värmer upp!

20100727278 (MMS)

Crille värmer upp!


Hell yeah! cherry coke,

20100726277 (MMS)

Hell yeah! cherry coke,


Elvira på väg att hälsa på sin farmor. Var...

20100726276 (MMS)

Elvira på väg att hälsa på sin farmor. Vart Så jäkla trött bara.


Tavlorna på elviras händer å fötter sen ho...

20100725270 (MMS)

Tavlorna på elviras händer å fötter sen hon var 2 månader har nu satts upp på dörrposten in till vardagsrummet.


webcam


ja å Vira


IKEA

Dagen tillbringades med Tina & hennes flickor Viktoria & Aleksandra på Ikea i Uppsala det bar av vid 10 tiden.
Självklart vart de lite skit i den "gula påsen" i vanlig ordning, Elvira fick ju pengar i dop present så hon fick betala sin Sovpåse själv faktiskt.
Sen köpte ja även en till ånginsats till kastrullerna, ett nytt kompost kärl som är mycket smidigare än de vi har & som man fäster direkt i skåps luckan.
Inte ett enda ljus faktiskt hehe annars e ju de standard.
Köpte även lie fler pluggar till kontakt uttagen.
Sedan följde Aleksandra med hem för att Leka lite med Elvira & oss, vi käkade & fikade, lekte på skolgården, så nu har Elvira prövat varenda åk attraktion hehe.

sommar i kort


Min doppresent ja fick av mamma å pappa, S...

20100721255 (MMS)

Min doppresent ja fick av mamma å pappa, Så fin!


My beloved parfume har kommit.

20100720238 (MMS)

My beloved parfume har kommit.


Lyckats spara ut ganska mycket iaf.

20100720242 (MMS)

Lyckats spara ut ganska mycket iaf.


Elvira i sin nya hatt,

20100720250 (MMS)

Elvira i sin nya hatt,


Ozzy tycker att trångt är mysigt. Hehe du ...

20100719229-001 (MMS)

Ozzy tycker att trångt är mysigt. Hehe du e så söt!


Dopdagen

Dagen började med att bara sova till 08.00 iush iush! fast ja var vaken till 03.00 den natten så var det ganska ok, men inte bra! =)
Sen var det bara att skicka Crille & Pappa till fikalokalen för att stuva in massa saker i kylen, det var ett helvete att få in 4 plåtar smörgåstårtor & 4 kartonger dessertårtor plus dricka, men en massa dricka fick ligga i slasken i kallvatten på kylning.
Sen bar de iväg till kyrkan, stressad som jag är så var vi där 10 min innan avtalad tid ändå höll ja på att gå taket av stress. fattar inte varför ja brusar upp mig sådär, väl under ceremonin då var allt lugnt å fint plus att prästen vi hade var väldigt duktig & sjöng väldigt fint.
Det var tydligen jätte många som trodde att ja å Crille skulle dra till med giftemål också, men så vart de inte hehe
2 dagar innan ringde tina å frågade "du...ni ska väl inte...gifta er?" hehe sen igår var de många som kom fram å sa att dom trodde vi skulle dra till med det. både Crilles mamma, min Mamma, Lena å Börje, Crilles Pappa & Anette sen någon mer hehe. vi sparar med det så man har det att se fram emot.
Men vi vill ju gifta oss, någon gång =)
Det var väldigt kul att Nathalie, Marita & Sonny kom ner från Stjärnsund, självklart var det kul med alla som kom naturligtvis, men dom har jag inte träffat på så länge och hade full förståelse för om dom inte skulle dyka upp.
Sen vill jag tacka Stefan & Camilla som var helt fantastiska i kyrkan.
Min Mamma, Pappa & Martin som hjälpte till mycket med mat osv.
och självklart Tina som gör världens godaste smörgåstårtor & hjälpte till fantastiskt mycket igår även hon med mat osv.
Elvira fick jättefina presenter Massa smycken, askar för första tanden & locken, Sagoböcker, massvis med kläder, pengar, blommor ja ni vet allt fint man kan få.
Även jag fick doppresenter jag fick ett halsband av Mamma & Pappa från "lilla lisa" från mora, blomma, ljuslyktor "rasberry" från orrefors- jätte fina =)
Idag var ja helt slut fast ja somnade 9 igår kväll å gick upp 10 i morse så  va ja ändå helt tvärslut så jag sov lite middag sen mellan 10 & 15 så under den tiden var Crille jätte gullig å gick å städade upp i lokalen sen igår, tog bort sopor å kompost, ställde i ordning termosarå  kaffebryggare, plockade ihop stolar å bord in i förrådet igen, sopade & moppade golven.
Det var snäll att låta mig få sova, för ja sprang arslet av mig igår.
Nu kollar ja på billy madison å ska snart gå å lägga mig. god natt!

Today it is.

Snart bär de av, in i duschen sen börja bära bort saker till våran lokal vi hyrt, sen blir te att åka till kyrkan.
Tårtorna vart klar ca 24,00 inatt, smörgåstårtorna 21,30
Sen satt ja väl uppe till 02,30 å förberedde saker å snackade skit me Bror å Nils.
nu lite kaffe- skål!

Nervös & längtar.

jag e lite nervös över det kommande dopet, med tanke på att jag också ska döpa mig.... hur gör man liksom, kommer hon prästen att ha mycket vatten på mitt huvuvd så håret lägger dig fult, ska jag le eller ska jag se allvarlig ut? ja det är dom frågorna & några till som snurrar.
Elvira hon kommer ju göra bra ifrån sig det känner jag =)
Längtar det gör jag & jag hade en liten förhoppning om att min parfym skulle ha kommit senast idag, men de ser nog inte ut som det tyvärr för det hade vart för sweet!
Idag kommer de bli fullt upp känner ja när väl allting sätter igång.
Sorry Nils men ja kommer nog försöka ha min bror hemma idag för att hjälpa mig.
Jag lär
  • Tvätta Elviras en klänning
  • Hämta Elviras blomsterkrans
  • Hämta Marsipan
  • Handla med Tina
  • Göra tårtorna med Tina
  • Bära alla grejerna till lokalen
  • Ställa i ordning lokalen
  • Stryka kläderna till i morgon
  • Städa lite hemma i vardagsrum, kök & badrum
  • Göra fler marsipan rosor & blad
Ja det är nog någe mera som tillkommer med tiden.
Men allt drar inte igång förän vid lunch.
vi får se hur denna dagen slutar.

god morgon & helt jävla nyvaken!

Måste nog köpa mig en fläkt eller dylikt, man kan ju inte sova för denna värme alltså, till och med Elvira är jätte svettig när man tar upp henne & sover man med balkongdörren öppen så skiner solen mitt å Elvira i hennes säng.

Mitt sommarprojekt är ju att sluta bita på naglarna å jag gav Mamma & hennes kusin Ann-sofi ett löfte - att jag skulle ha långa naglar på dopet, jag har köpt  flaskor "stop & väx" & jag lär säga att det går bättre än väntat alltså trots att ja bitit på naglarna i  år hehe.

jag undrar ja om min käre svägerska har vaknat, för nu vill ja gå å bada, svetten dryper av mig.
Men jag har faktiskt provat "absolut torr" under armarna man ska ha på sig det ca en gång i veckan innan man går å lägger sig å så ska man inte svettas under armarna & den funkar jätte bra, men kan duscha, bada, ha på sig deo som vanligt, men deon behövs typ inte för man svettas inte alls, man är helt snustorr under armarna. SKÖNT!

gårdagen

i stort så var ja å crille lite sur på varandra hela dagen, men tillslut slöt vi fred & gick ner för att kolla invigningen av det nya badet " midgårdsbadet" vilket var väldigt fint, men gudars va fölk de var alltså.

Efter det bestämde vi den yperliga ideén att GÅ ner till willys och storhandla.
Vi mötte upp Martin & nils som gade vart inne i stan så dom handlade lite med oss. mycket blev mer & när vi hade betalt å var klara 6 papperspåsar & 1700 spänn mindre så undrade vi varför i helvete vi inte tog bilen?
så vi fick ringa andrea så hon körde hem oss de var nice.

Idag var jag, Crille & Vira & handlade med Crilles farmor i väsby centrum, Crille var tvungen att köpa lite kläder till Viras & mitt dop btw.
För mig blev det et par ljusrosa ballerina att ha på dopet ist för ett par svarta pumps.

Nu ska Crille sova för han ska upp å jobba & jag ska sova för att ja, Martin, Vira & Andrea ska gå ner å bada.

gonatt!

oooh yeah i know!

Men vi kan ju hoppas de blir bättre med updates nu när jag har en ny dator, den tar inte en halvtimme att starta, den låter inte som ett tröskverk & den tar inte 10 min på att ladda klart sidan. japp den gamla datorn har virus men de var inte därför vi tjacka en ny utanför att vi behövde en ny.
Vi har vägt för och emot läänge nu laptop vs stationär & till slut vann laptop lite =) men vi har den gamla kvar dock, undra om man kanske kan få en liten slant för den =)

Elviras dop närmar sig med stormsteg & ena dagen känner ja mig pepp som fan å tycker att allt e fixat medans nästa dag har ja panik över att fixa saker, men på måndag måste ja ringa janne å be att få kolla på lokalen ja ska ha fikat i sen efter dopet.
Sen vart de ju så att även jag ska döpa mig den dagen, hehe känns lite bådeock de där, för det är ju ingenting jag har tänkt på vidare mycket om jag är döpt eller inte.

Min bror Martin har även flyttat hit tillsvidare. Efter Italien & helsingborg är han ju både utan jobb & bostad, så vad gör man inte =)
Btw så har jag slutat bita på naglarna eller försöker rättare sagt men det går frammåt iaf, inte bitit nu på 2 veckor, hoppas på att ha schyssta naglar till dopet inte så lång tid kvar men lite längre hinner dom bli, ja vill ju inte ha jättelånga utan bara så att dom slutar där fingertopparna slutar.

Nu ska jag nog gå ut till Crille & Vira.
peace!

räknare
RSS 2.0