Mami & Papi

Så igår bar de iväg upp till dalarna med svärmor, sen släppte vi av henne å sune i hedemora så fick ja låna bilen till mina päron i långshyttan, de var ju schysst.

Idag kom Christoffer ♥ upp med tåget så jag var å hämtade honom på stationen i hedemora, mamma å pappa fick vara lite barnvakt på egen hand. Sen åkte vi hem å käkade skit god gryta gjort på "rullen" av älg, tillsammans med timjan, kantareller & potatis i ung med lök, vitlök & kål. Mums mums, de får hon bjucka på fler gånger =)

Tidigare idag var jag och Mamma & Elvira hem till Farmor & farfar där bjöds de på laxpudding med skirat smör, det var också skit gott!

Missade babysimmet igår men, så får det vara orkade inte släpa vagn å doningar på tåget så ja passade på när ja kunde åka me svärmor.

Men på Måndag blir de mamma + bebis fika nere på brödboden me några brudar som var gravida i samma veva som mig så de ska bli kul kul.

Nu ska de sovas sig lite.

Trött

Så idag vaknade lilla ärtan kl 05.45 jipie! bara att knata upp kolla lite på the voice å slockna på soffan.
Sen vakna kl 09.30 änå astrött jag förstår inte.
Snart kommer Dea & Linn hit, Dea e barnvakt ett par timmar, men sen ska nog hon hem å sova, hon har jobbat natt nämligen.
Har iaf laddat en disk & tvätten är igång. sen kanske man ska ut en sväng skulle inte skada att få lite syre om dagen mer än när man öppnar dörren åt Ozzy.

dienstag

Idag vart det inga nya tag kan ja säga =/ de enda vettiga ja gjort idag var att sätta i örhängen i alla mina hål i öronen som ja inte fått haft på jobbet hehe. skulle vara skönt att få e ut hur man vill.

Igår beställde ja nya scrapgrejer på "handarbeta.se" dom har också väldigt fina saker.
 samt att mina kille fick sin lönespec idag & ska få betalt för en arb män plus 29 dagars sem den 25e kommer han att bli en mycket tät man kan ja säga =)
undra om vi ska hitta på nå mysigt å skoj då? ...... =)

Nu ligger crille & Vira å sover i sina sängar, bara jag & ozzy som e vakna, men idag vill ju inte han kramas me mig bara crille. Hussegris.

Imorgon kommer svärmor å stannar till torsdag, funderar på att sällskapa henne upp å crille kan komma efter på fredag.

Nästa tisdag börjar Desperate fan ja längtar, hoppas dom kör dubbelavsnitt =)
its juicy!

Måndag

Idag har de inte blitt många knop hjorda kan ja säga har vart så himla trött hela dagen verkligen...
gick upp 06.30 i morse med Elvira å kollade lite hockey, somnade om å vaknade 10.30 mat för Elvira igen och somnade om igen helt sjukt hur törtt ja har vart, sen lagade ja lite mat.
Nu ska ja upp till centrum å köpa lite Vira mat & blöjor.

Sen i morgon ska jag på babymassage, de ska bli spännande.
Och det 26e ska ja på babysim, sen blir de nog kanske att åka upp till dalarna en sväng har vi pratat om ja å Crille.

På onsdag kommer svärmor hit å hälsar på hon kunde ju tyvärr inte komma i helgen.

Nya tag i morgon =)

grejer


Murgröna i ljuslykta med ny hjärtspalje & hjärttråd.


Tulpaner & mimosa



Tulpaner & mimosa i ljuslykta


Snygg-misse


Stackars

Stackars stackars min Christoffer han har jobbat sedan kl 08.00 i morse å kommer inte hem föräns om en halvtimme (23.00) typ. han jobbade ju igår också och hela veckan innan.
I fredags när han fyllde år så var han så snäll å gav mig massage vilket jag verkligen behövde.that was nice.
så idag får väl jag vara snäll mot honom när han har gått å skottat för hand i 15 tim, hoppas han e ledig i morgon bara så kan han få sova ut å ja kan ta hand om honom lite.

Elvira hon har somnat för natten nu hon.

Och Martin han har bara vart ute å partat tror sen han drog till UK. Men Martin du vet att du måste svara när ja å mamma hör av oss, annars blir vi så oroliga för lillebror =)
Men vi hoppas ju du har det bra iaf fast vi e som finnar i röven, haha.

Det går ju bara skit på tv´n också kollar på skidskytte liksom då har det gått långt.
Det är alltså i morgon då Sverige möter Finland i hockey eller?

Idag har vart trevligt tycker jag, Ann-sofi & Julia var hit å hälsade på lite å tog en fika & Elvira fick jätte fina presenter av dem. Tack så mycket.
Sen drog jag, mamma, pappa & Elvira till plantagen jag köpte lite mimosa till mina tulpaner, snödroppar, en hjärtformad spalje till min murgröna, lite dekorationsfjärilar samt lite rosa glashjärtan på tråd till murgrönan.

Cheesecakes.



direkt från ugnen.

Elvira var med uner garneringen å smakade lite grädde såklart, det var gott.

Gårdagen var trevlig, lyckades väldigt bra med mina cakes, som blev höga å fina utan att sufflera.
och crille blev väldigt glad över sitt presentkort.

Idag kommer mina mammas kusin Ann-Sofi, hennes man Jens & dotter Julia hit på lite fika innan dom ska vidare till stallet.
Sen kommer mamma & pappa att åka hem vid eftermiddan. Mamma frågade såklart om jag inte skulle följa med hem till dem med Elvira =)

Crille var såklart tvungen att åka på jobba kla 08.00 i morse =(
jobbade även gårdagen.



Caken med kanderade pecannötter


mina cakes

dom blev motherfucking perfect.

Projekt Cheescake

Som det stod på receptet så stämde det mycket väl att det inte finns någonting som är lättare att bränna än nötter när man ska kandera =/ måste upp till ica sen.

Malin påminnde mig igår om en låt som ja nästan helt glömt bort som igentligen är mig personifierad - Fergie - Mary jane shoes.
Jag älskade verkligen den låten, nu lirar ja som fan, ska nog koppla in högtalarna idag =)

Malin gick precis hem efter en mycket trevlig dag, Crille tränar, Elvira sover. Jag chillar men borde igentligen städa upp lite å fortsätta mitt projekt, det kommer komma upp bildbevis.
Men jag nöjer mig inte utan kanderade pecannötter om ja så ska bränna upp några påsar till, ja ska ha´t.

Idag fyller min älskling 25 år Grattis hjärtat!
Nu har Crille kommit hem och blev glad över sin present. sitter å kopplar i högtalarna redan.
Vira sover fortfarande, jag har en cheesecake i ugnen & har kanderat mina picannötter FUCKIN PERFECT! Men cheesecakesén blir inte dekorerade föräns i morgon.


 


Saknar Oliver


kul kul

Vad kul det var att komma ut lite idag ja å vira var ner på centrum i morse shopade & fikade, kom hem lämna vira hemma med pappa, sen åkte ja å dea till väsby för att innhandla crilles present, sen stack ja hem till Frida & Malin drack lite kaffe, prata skit å sånt brudar e bäst på helt enkelt.

Nu ska ja käka nog lite pizza första måltiden på dagen om man bortser från en torr ost & skinkmacka på fiket i morse kanske vid 11 tiden. tur att ja har fasta mattider.

yeah yeah, jag tar nya tag i morgon ;)

Why?

Varför går ja aldrig och lägger mig i tid? detta är ju självplågeri.
Elvira var duktig å gick å la sig i sin säng kl 22.00 och sov till 07.30. Men jag var ju bara tvungen att sitta uppe med crille & kolla på damhockey´n som slutade i total förnedring.
Sen stack crille ut och jobbade kl 02.00
Och jag började sortera i fotoalbumet & dekorerade badrummet med lite klistermärken ( eftterssom ja hade fått mitt paket med scrapbookgrejer) helt sinnessjukt.

kl 07.30 vaknade lilltösen å ville ha frukost så vi gick upp och kollade lite på the voice & drack oboy gjorde ja.
efterssom ja blivit lite besatt av att kolla på smallville så ska ja inte titta på de idag kl 10.00 efterssom ja såg em avsnittet igår som går i repris kl 10.00 idag så då ska jag gå ner till centrum idag & köpa ett scrapalbum till Elvira å kanske sätta mig ensam med Elvira såklart & äta frulle på brödboden.

Iaf hockey´n igår stackars stackars svenska damer, Canada var värkligen asbra å utklassade.
Men jag har fortfarande STORA förhoppningar på herrarnas.Over and out.

Bild på när Baby Elvira ligger i magen.

bror

kommer sakna min käre bror!

kommer sakna min käre bror!

Onsdag..

Jag längtar redan tills lördag, det ska bli så roligt att ha lite kalas å folk kaos här hemma, jag vet inte varför men ja älskar att ha kalas även för andra, jag & crille ska göra cheescake´s en med bär på & en med kanderade pecannötter.

Men jag funderar på om jag ska ge honom min present redan på fredag när han fyller å så får han allas present på lördagen när han ska ha kalaset.

Imorgon ska ju jag & Dea iaf åka å fixa kortet åt honom.
Sen ska jag ut på en prommis med Malin, det ska bli kul, vi har ju äntligen tagit upp bekantskapen igen efter att inte ens pratat på 3 år fast vi har umgåts sen vi var små, levt tillsammans å allt de, det är så konstigt hur de kan bli ibland.
Men det känns asbra att vi har börjat träffas igen.

Idag vill jag gå ner till centrum å köpa ett fint fotoalbum som bara ska vara Elviras.
& så längtar jag tills mina scrapbook grejer kommer hem som jag har beställt på www.chally.se Dom har jätte fina saker å inte så vidare dyrt heller.

Nu har ja precis smällt i mig en brownie, sippar på min kaffe å tänker ta en snus
och kolla inspiration till cheescake´sen ja ska göra.


ascoola grejer kan man hitta här.


kolla in www.madbaker.net asgrym sida.

varför...

varför orkar man aldrig ta tag i livet å göra någonting om dagarna?
idag satt ja liksom i pyjamas fram till typ 19,30 sen gick ja upp till ica å handlade å sen satt ja mig framför tv´n igen som ja redan suttit framför HELA dan från 7 i morse sen somnade jag vid 10 igen å sen vaknade vid 12 då var det matdags för lilla Elvira.

Förstår jag aldrig att ja känner mig nere som ett as av attt aldrig komma ut å göra någonting det var ju samma sak redan innan ja skaffade barn.

Måste Måste ta tag i mitt liv å göra något NU!


BTW så var mina liite tidiga presenter till Crillle mycket uppskattade, jag köpte tre bilfilmer "high octane" & house boxen första sässongen. han tyckte de var ascoolt så nu har jag kollat på tre bilfilmer À 2 timmar styck. Men det var ganska intressant tyckte ja, så dom rekomnderar ja att köpa för dom var även billiga på Elgigantens hemsida.

 

Samt så köpte jag ett hemma-bio system åt honom men det har han inte fått ännu, tur att han inte är de minsta intresserad av min blogg eller något så han kommer ju inte få reda på att ja köpt det innan han får den =) Sen har jag även lagt en slant tillsammans med en massa andra jag har dragit ihop för att kunna köpa ett present kort på tatuering åt grabben. Så det är bäst för han nu att han uppskattart =) Men det kommer han att göra de vet ja.

Det var nog det för idag tror ja, snart kommer Andrea å kompis hit med Chips som crille beställt.

 


Baby sim..

Så nu har jag nyss vart på information om babysimmet som skall äga rum den 26e feb tom i slutet av maj.Det verjkar jätte spännande men lite nervöst tycker jag nog ändå =)
Men bebisarna på introfilmen verkade tycka det var roligt å inge besvärade alls faktiskt, så de e väl mest mammorna som e lite nervösa hehe.
men det tar sig nog.

Nu då lär ja börja med kvällen gourmet middag - gräddstuvad pyttipanna, ägg & rödbetor inga större ansträgningar direkt.

Igår gjorde ja ju fläskfilé & champinjon & sparris risotto men de vart fan inge gott tyckte ja.


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer ja kanske inte att spendera all tid =)
men ja hoppas dock att ja ska kunna knåpa ner några rader när ja e Mamma-ledig å allt.

räknare
RSS 2.0