Veckans mat

A Medel: Foliebakad torsk med olivtapenad och citron samt palsternackssås och matvete
B Medel: Allt i en gryta: Enkel sjömansgryta med rotsaker och färsk timjan
C Medel: Stekt kotlett med ugnsrostad potatis och dragonsås
D Snabb: Grönsakspytt med kidneybönor och olivmarinerad feta- och kronärtskockssallad
E Tuff: Drumsticks BBQ-style med salsasås, råstekt potatis och majskolv.


Efterssom man alltid får kassen så sent på måndagar så börjar vi alltid laga efter Lina´s på tisdan.
Fisken tar vi alltid som första rätt efterssom den alltid e färsk & då e den ju som godast om man äter den snarast möjligt, så slipper man frysa den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
räknare
RSS 2.0