ja, nae

Skulle man att göra natti kanske? sovit som ett as idag har jag gjort.
men men det var sköönt.
I morgon ska ja hänga lite me malin å så efter att hon vart hos tandläkaren tar hon bussen hit om inte ja hämtar henne. Hon envisas å säger nej hela tiden.
Sen kl 13.00 ska jag nog upp till bvc en sväng å väga lilla Vira, hon tyckte ja skulle göra det en gång innan 10 mån kontrollen eftersom hon inte e allt för stor, men hon e ju inte för liten heller, hon är bara ett väldigt aktivt barn. Tillbringa en dag med henne så ser man varför maten inte fastnar på hennes kropp, de e ju full fräs varje vaken sekund.
Envis som en röd gris har hon blivit också spec om hon är lite trött, kan de bli liv i luckan om hon inte får som hon vill, men ibland kan man inte få det.
när hon tex vill klättra på kanten i sängen eller soffan så tar jag bort henne så blir hon jättearg, men för mig känns de ganska onödigt om hon ramlar ner, de har ju redan hänt. De gick ju bara men ändå.
Det har gått en vecka nu som Crille har jobbat efter semestern det är visserligen lite skönt med lite mer distans, men gud vad man saknar honom, Elvira & Ozzy gör säkert också de.
Man märkte att vi vart hemma tillsammans lite för länge utan att göra något spec när man gnäller å gnäller på varandra, men nu e de bara skönt å ses när han kommer hem.
Kvällen har tillbringats med att se filmen "no country for old men" vi har sett de förut, men den är bra, plus att ja glömt hur den slutade så den var spännande igen =)
Men jag vart fan besviken på slutet ko inte ihåg att det var så konstigt slut. vad hände liksom?




Jag och Crille hyser iaf nya renoveringsplaner, de e kul. de blir nog till att slå ut väggen mellan sovrum å vardagsrum för att flytta den så sovrummet blir större, då får vi mer plats för en walk in closet.
Sen lutar de nog tamefan till att riva ner listen med ljuslingan i taket å sänka taket med spottar ist.
Visst ljusslingan e snygg,
men den har inte hållt bra så vi har fått fogat å fogat å fogat i eftrhand å borrat,
så den e inte så snygg längre, å de bara fortsätter att ramla ner på ställen.
Well well.
sleep tight

Kommentarer
Postat av: Sanna

Fan Malin är det du? Från Långshyttan? :)

2010-08-24 @ 21:34:33
URL: http://vaxkatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
räknare
RSS 2.0